Skip to content

Apartman Kamera Sistemleri

Yakın dönemde çok fazla uygulamasını yaptığımız sistemlerdir. Temel olarak amaçlanan Apartmanın Çevre , Otopark ve Giriş çıkışlarını izleyip kayıt etmektir. Apartmana gelen giden misafir yada satıcılar, giriş yapan araçlar yada apartmana ait otoparklarda gerçekleşen olayları kayıt altına almak ve gerektiği zaman izlemek hedeflenir. Ayrıca Apartmanlardaki Asansör gibi güvenlik riski yüksek alanlara da güvenlik kamerası uygulamaları yapılabilmektedir. Asansörlere kablosuz aktarıcı ile kamera sistemi kurulmaktadır.

Güvenlik Kamera Sistemleri önleyici tedbir olmakla beraber, bir olay olduğu taktirde kanıt niteliğinde olmakta, sorunun hızlı bir şekilde çözülmesini sağlamaktadır.

Eski sistemlerde kamera görüntülerindeki düşük çözünürlük sorunları artık aşılmıştır, Gece ve gündüz yüksek kalitede FullHD ve Daha yüksek kalitede görüntü çözünürlüğü sağlanmaktadır. Apartmanınızda hali hazırda var olan sisteminiz güncel bir sisteme yükseltilebilir. Eğer hazırda bir sisteminiz yoksa gerekli projelendirme yapılarak sizin kullanımınıza en uygun olan yeni FullHD bir sistem kurulabilir.

Citynet Güvenlik Sistemleri olarak sizler için kalite fiyat performanslı ürünler seçmekteyiz. Seçtiğimiz ürünleri özenle kurulum yapmaktayız. Kurulum sonrası ne zaman ihtiyacınız olsa yanınızda tecrübe ve bilgimizle yanınızda olmaktayız.

Apartman ve Siteler için kurulan güvenlik kamera sistemleri kadar, bu sistemlerin izleme ve kontrolleri de önemlidir. Apartman veya Sitenize kurulan güvenlik kamera sistemi için boyutuna uygun olarak bir izleme birimi kurulabilmekte ve bu birimden görevli yada güvenlik personeli anlık olarak izleme yapabilmektedir. Bütçenize uygun bir birim kurulabilmektedir, bu sayede sadece kamera kaydı yapmanın ötesinde , anlık olarak da Güvenlik Kamera Sisteminizden fayda sağlamanız mümkün olabilmektedir.

Benzer Yazılar