Skip to content

Cenova Kamera Sistemleri

Citynet güvenlik ana sayfasından kamera fiyat  bölümüne bize arayarak ulaşabilir, fiyatları inceleyebilir ve satın alma yapabilirsiniz. Uygun fiyatlı olan cenova güvenlik kamera modelleri fiyat ve performans ürünleri ile satışa sunulmaktadır. Yeni nesil cenevo güvenlik kamera fiyat listesi güncel çeşitlerden oluşmuştur. Bu sayede cenova güvenlik kamerası satın alma yaparken cenova fiyat arasında kaybolmazsınız.

Cenova kamera sistemleri firmamız bünyesinde Cenova ip kamera , AHD , IP, Lazer, Termal, Mobil Sistemler ile hizmet vermektedir.Projelerinize özel fiyatlandırma yapılmaktadır.

Cenova Kayıt Cihazları

Cenova kayıt cihazları 4-8-16-32 kanal kayıt cihazları 2- 4 – 8  megapixel olarak cenova, dayzip, bawcon ve tiandy markaları ile üretim yapmaktadır. Kayıt cihazları android ve ios tabanlı telefonlardan cenova programı ile izlenmektedir.

Cenova İp Kamera Sistemleri

Kamera sistemleri yüksek çözünürlük elde etmek isteyen profesyonellerin tercihi olarak öne çıkmaktadır. İp kamera sistemleri satış montaj ve teknik destek hizmeti vermekteyiz.

Benzer Yazılar