Skip to content

Dayzip Kamera Sistemleri

Dayzip kamera sistemleri firmamız bünyesinde Dayzip ip kamera , AHD, IP, Lazer, Termal, Mobil Sistemler ile hizmet vermektedir.Projelerinize özel fiyatlandırma yapılmaktadır.

Dünya üzerinde farklı marka kamera üreticileri bulunmaktadır. Dayzip marka kameralar ve dvr kayıt cihazları ile güvenliğinizi sağlayabilirsiniz. Kamera sistemleri aynı zamanda suçu önlemede etkili bir araç olarak da görülmektedir. Ev güvenlik kameralarının en büyük artısı, hırsızlar için anında caydırıcılık oluşturmasıdır. Dayzip kamera sistemleri mobil uygulama üzerinden sabit ip gerektirmeden server üzerinden ücretsiz canlı izleme ve kayıt izleme özelliğine sahiptir.

Ayrıca dayzip kameralarda bulunan çift yönlü konuşma özelliği ile kamera programı üzerinden kameralara ses gönderimi sağlayarak kameranın bulunduğu ortama konuşma yapabilirsiniz. Ev güvenlik kamera sistemleri satın almanın her zaman belirli tehditlere ya da endişelere odaklı olarak hedeflemenin doğru bir karar olduğu görülmektedir.

Kamera sistemleri; IP kamera sistemleri, HD kamera sistemleri ve Kablosuz Wi-Fi kamera sistemleri olarak satışı yapılmaktadır. Dayzip marka ürünler uygun fiyatlı ve kaliteli olmasından dolayı çok fazla projelerde tercih edilmektedir.

Dayzip Kamera Sistemleri Fiyatları 

Veri planı gerektirmeyen kamera sistemleri, mobil uygulama aracılığıyla evlerde ve işyerlerinde neler olup bittiğini görebilmek için ideal seçimlerden biridir. Kurma ve devre dışı bırakma, optik olarak yakınlaştırma ve iki yönlü ses aracılığıyla konuşma da dahil olmak üzere uzaktan kumanda sistemiyle çalışabilmektedir. Kameranın yapay zeka düzeyine bağlı olarak, bir hareket, bir kişi, bir paket, bir evcil hayvan veya bir araç algıladığında bildirim göndermektedir. Dayzip kameranın sahip olduğu diğer bir özellik plaka tanıma sistemi olarak da kullanılabilir. Tanımladığınız plakaları algıladığında bariyer veya kepenkleri açtırabilirsiniz. Bu da elbette kamera sistemleri fiyat aralığında değişikliğe sebep olmaktadır.

Dayzip Kayıt Cihazları

Güvenlik kamera sistemleri konusunda birbirinden özel seçeneklerden faydalanırken en dikkat çeken konulardan bir tanesi de DVR kayıt cihazı olur. Kamera sayısına göre seçilmesi gereken kayıt cihazı kaç farklı kanal üzerinden kayıt yapılabileceğine işaret eder. 8 kameranın bağlı olduğu bir sistemde en az 8 kanallı bir DVR kayıt cihazına ihtiyaç duyulur. Bu nedenle de güvenlik kamera sistemleri seçimi yapılırken bu cihazın titizlikle tercih edilmesi gerekir.

Benzer Yazılar