Skip to content

Eczane Alarm Sistemleri

Eczane alarm sistemleri ile hep güvendesiniz. Nöbetçi durumlarında panik butonu sayesinde adresinize polis çağırabilirsiniz. Abonelik alarm sistemi alan müşterilerimize 1 adet panik butonu hediye.

Eczane Alarm Sistemi Fiyatları

Ayrıca eczane bankosuna monte edilecek buton vasıtasıyla gündüz çalışma saatleri içerisinde de olası güvenlik ihlallerinin anında emniyet güçlerine ulaşması ve polisin müdahalesinin yapılması sağlanacaktır.Genelde büyük illerde hırsızlık ve gasp olaylarının artması sonucunda sağlık sektöründe en fazla mağdur durumda kalan Eczaneler ve Sağlık Ocağı, Hastaneler gibi bir çok tıp alanında hizmet veren işletmeler veya vakıflar bu tehdit e karşı elektronik güvenlik çözümü olan alarm sistemleri ile kendinizi ve çalışanınızın güvenliğini sağlayabilirsiniz.

Hırsızların  eczaneleri tercih etmelerindeki birçok sebep vardır bunları bazıları; eczanelerde nakit para akışının  devamlı olması, ilaçların  pahada ağır, yükte hafif olması ile hırsızların en çok soygun yaptığı mekanların başında gelmektedir. Nöbetçi eczane günlerinde gece sakinliğinde gasp olayların fazla olması sebebiyle bankodaki panik butonu hırsızları caydırmak için kullanılabilir.

Eczane alarm sistemi en uygun fiyata sahip olmak ve ücretsiz keşif hizmetimizden yararlanmak için hemen bizi arayın.