Skip to content

Hastane Ses Sistemleri

Seslendirme ve acil anons sistemleri, binalarda müzik yayını ve acil durumlarda insanların tahliyesi için kullanılırlar.Hastene ses sistemleri ile acil durum kodları ile bilgilendirme yapılabilir.Mavi kod anonsu ile katlarda bulunan hoparlörün sesleri kısık olsa bile tek tuşla tüm hoparlörlerin sesini acarak anons yapmanıza izin vermektedir.

Acil anons sistemlerinin “Binaların Yangından Korunması Hakkında Yönetmelik” gereğince 200 yataktan fazla kapasiteli tüm otellerde, 5000 m2’den büyük yapı inşaat alanı olan veya kullanıcı sayısı 1000 kişiyi aşan tüm yapılarda ve yüksekliği 51.5 m’yi geçen tüm binalarda kullanılması mecburidir.

Seslendirme sistemlerinde amaç sadece müzik yayını ve anons yapılabilmesini sağlamak değil, yayının anlaşılabilir, güvenli ve sürekli olmasını da sağlamaktır.

Seslendirme ve Acil Anons Sistemi ihtiyacınıza göre;

  1. Proje bazlı sistem için ücretsiz keşif yaparak fiyatlandırma yapabiliriz.
  2. Çeşitli hoparlör seçeneğinden ihtiyacınıza en uygun olanlarını ve miktarını tespit ederiz.
  3. Sisteminizin diğer sistemlerle olan ilişkisine göre, gerekirse entegre bir sistem olması için gerekli arayüzleri kullanırız.
  4. Analog veya dijital seslendirme sistemleri içinden en uygun olanına göre optimum çözümler oluşturur, güç ihtiyacına göre sistemi konfigüre ederiz.
  5. Birden fazla lokasyondan oluşan büyük projelerde, kendi içinde network edilebilen veya LAN üzerinden kontrol edilebilen entegre sistemler kurarız.
  6. Kendini sürekli olarak süpervize eden, yedekleme elemanlarına otomatik olarak geçen sistemler sunabiliriz.
  7. Tüm seslendirme ve acil anons ihtiyaçlarınızı tek bir marka ile karşılayabiliriz.

Hastane Ses Sistemi Fiyatları

Hastane ses sistemleri kullanılacak anfi gücü, hoparlör sayısı ve istenilen markaya göre fiyat değişikleri oluşmaktadır. Ücretsiz keşif hizmetinden yararlanarak fiyat talebinde bulabalirsiniz.

Benzer Yazılar